Skip Navigation LinksHeaderItem

b8b5f686-7812-41de-a31d-47f229cf0237
  
  
Inleiding
  
home
Software voor brancheverenigingen, beroepsverenigingen, belangenorganisaties en kennisinstituten
  
nieuws
  
over
  
mijn
  
mijn-dashboard
Welkom op Mijn Windex. Dit dashboard geeft je toegang tot alle informatie die relevant is. Denk aan overzichten van helpdeskcalls, strippenkaarten, en inzicht in de releasenotes en updatemomenten.
  
mijn-calls
Op deze pagina vind je alle helpdeskcalls en andere contactmomenten die door jullie organisatie zijn aangemaakt. Door te filteren op contactpersoon kunnen de items per gebruiker worden getoond.
  
registreer-call
Op deze pagina kunnen nieuwe helpdeskcalls worden aangemaakt. Volg onderstaande instructies om de juiste prioriteit te bepalen.
  
release-notes
Op deze pagina vind je de nieuwste features en mogelijkheden van Windex C​​​​ommunication Centre, opgesomd per release. Deze features komen voort uit wensen van klanten of n​​aar aanleiding van intern overleg binnen het team van Windex Software. Alle features zijn voorzien van een korte bes​chrijving.
  
mijn-medewerkers
Op deze beheerderspagina vind je een overzicht van je collega's. Een beheerder kan mensen toevoegen of uit dienst melden. Elke collega krijgt na accountactivatie toegang tot Mijn Windex en kan zelf calls aanmaken. Wisselt het beheer in jullie team, dan pas je dit hieronder eenvoudig zelf aan.
  
mijn-nieuwe-collega
Op deze beheerderspagina kun je een collega aanmelden voor Mijn Windex. Is het ingevulde e-mailadres nog niet bij ons bekend? Dan kun je de gegevens van je collega toevoegen. Als het e-mailadres wel al in ons systeem staat, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. De activatielink wordt rechtstreeks naar je collega verstuurd.
  
mijn-account-activeren
Vul hieronder het emailadres in van de persoon. Hij/zij ontvangt dan een email waarmee hij/zij het account kan activeren.
Deze pagina is uitsluitend beschikbaar voor de profielbeheerders.
  
mijn-collega-uitdienst
Op deze beheerderspagina kun je aan ons doorgeven dat je collega niet langer in dienst is bij jullie organisatie. Wij controleren periodiek op Uit-dienst-meldingen wat betreft het weer intrekken van de toegang tot Mijn Windex.
  
mijn-beheerder
Op deze beheerderspagina kun je aangeven of onderstaande collega wel of geen beheerrechten heeft in Mijn Windex. Dit bepaalt onder meer de toegang tot de pagina Medewerkers & beheerders. Per organisatie mogen twee beheerders worden toegewezen.
  
oplossingen
Software voor verenigingen
  
verenigingen
  
contact
Meer weten? Neem contact met ons op!
  
casussen
Voorbeelden van casussen volgen spoedig
  
trainingen
Informatie over onze trainingen komt binnenkort beschikbaar