Skip Navigation LinksStart

e9d678e9-af51-4082-b367-440d4ea34a4f

Windex Bedrijfssoftware B.V. sluit zich aan bij Total Specific Solutions

Datum: 18 oktober 2017
Windex Bedrijfssoftware B.V. (“Windex”) heeft zich aangesloten bij Total Specific Solutions (“TSS”). Windex, voorheen bekend als Windex Software B.V., is een softwarebedrijf met een totaaloplossing voor branche en beroepsvereningingen. De Windex oplossing bestaat uit CRM, ERP, DMS en CMS functionaliteit die geënt is op koepelorganisaties zoals brancheverenigingen, beroepsverenigingen en organisaties van werkgevers. De onderneming bedient circa 25 klanten waaronder zowel kleinere als grote en aansprekende verenigingen. Middels deze acquisitie biedt TSS nu een totaaloplossing voor deze nieuwe vertical, welke veel overeenkomsten heeft met verticals waarin TSS al actief is.

Martijn Aardema, managing director bij TSS die verantwoordelijk is voor meerdere business units: "Windex is een voorbeeld van een softwarebedrijf dat veel baat kan hebben bij de best practices en omvang van TSS. Windex heeft een gerichte totaaloplossing voor haar specifieke marktsegment wat goed aansluit bij de strategie van TSS. Het bedrijf is tot stand gekomen in samenwerking met diverse branche- en beroepsverenigingen en het management heeft sinds het ontstaan een sterk merk gebouwd. Daardoor zien wij in Windex een bedrijf met potentie. Doordat Windex niet schaalbaar genoeg was, was de onderneming kwetsbaar. Wij hebben echter het vertrouwen dat Windex met behulp van onze best practices en inzichten een duurzame business unit binnen TSS kan worden. Mark Schmeits zal als managing director Windex leiden."


Over Windex
Windex Bedrijfssoftware B.V. is de opvolger van Windex Software B.V. Het bedrijf is opgericht in 1995 en kwam tot stand via een samenwerking tussen verschillende branche- en beroepsverenigingen. Windex richt zich voornamelijk op organisaties van werkgevers, verenigingen van (vrije) beroepsbeoefenaren, maar de totaaloplossing is geschikt voor alle typen koepelorganisaties. Ga voor meer informatie naar de website: https://www.windex.nl

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening en accountancy, juridische dienstverlening, de vastgoedmarkt en automotive. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. Meer informatie op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Voor meer informatie:
Mark Schmeits 
Telefoon: +31(0)6 14 39 99 36
Email: markschmeits@windex.nl​
Martijn Aardema 
Telefoon: +31 (0)88 660 33 33 


Meer nieuws

Lees ook onze andere artikelen!