Skip Navigation LinksStart

56d9029f-a594-4609-8202-7f3fc09869f8

VHG kiest opnieuw voor Windex

Datum: 22 december 2017
De VHG is al ruim 14 jaar gebruiker van WindexVier. De verenigingenwereld is in die periode flink veranderd. Met het vaststellen van de nieuwe statuten, huishoudelijk reglementen en protocollen heeft de Ledenraad van de VHG op 14 november goedkeuring gegeven aan een nieuwe verenigingsstructuur.

Per 1 januari 2018 wordt deze van kracht. Hierbij hoort ook een nieuwe en verbeterde inrichting van de bedrijfsprocessen. Daarom heeft VHG opnieuw gekozen voor Windex en gaat met WindexCC deze nieuwe verenigingsstructuur vormgeven en ondersteunen. Dit begint in de backoffice met o.a. de ledenadministratie, contributiefacturering en contact- en bezoekregistratie. In een tweede fase wordt ook de website opgenomen binnen WindexCC.

De implementatie zal in het eerste kwartaal van 2018 plaatsvinden.

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters. VHG behartigt de collectieve en individuele belangen van haar leden op sociaal-economisch en bedrijfsmatig gebied. VHG bestaat uit vakgroepen, regionale afdelingen, een ledenraad, het bestuur en een landelijk bureau.

Meer nieuws

Lees ook onze andere artikelen!