Skip Navigation LinksStart

7ef14416-249b-4eb8-9dbc-e2e1b6663c8f

Training Power BI met WindexCC: meten is niet automatisch weten

Datum: 08 oktober 2020
WindexCC is dé software die verenigingsprofessionals ondersteunt bij de bedrijfsvoering van hun vereniging. Door consequent gebruik ontstaat er enorm veel informatie over leden en het gebruik van diensten en producten.
En dan heb je als verenigingsprofessional de beschikking over deze informatie, maar wat doe je ermee? Je ziet precies welke bijeenkomst goed bezocht is en welke niet, welk lid veel naar bijeenkomsten gaat en welk lid niet, welke ledenvoordelen veel worden gebruikt en welke minder. Hoe breng je die informatie in beeld en welke acties onderneem je op basis van de uitkomst?

Dat is precies het vraagstuk dat in de “Training Power BI met WindexCC" wordt behandeld. Zo ook bij Transport en Logistiek Nederland (TLN). Zij maken al ruim 20 jaar gebruik van WindexCC en beschikken over veel informatie over hun leden en de markt. Afgelopen augustus hebben een viertal ervaren verenigingsprofessionals van TLN deze Windex training gevolgd. Naast het opbouwen van kennis en vaardigheden m.b.t. Power BI is veel aandacht besteed aan het begrijpen wélke informatie uit WindexCC en gekoppelde systemen gehaald kan worden. En dan vooral: hoe kun je deze het beste beoordelen en hoe deel je deze informatie op een visuele en heldere manier binnen je organisatie. Met de opgedane kennis kan TLN nu zelf dashboards ontwikkelen en beschikbaar stellen aan collega's.

Wil jij ook graag bijgespijkerd worden en opgebouwde informatie écht zinvol gaan gebruiken? Neem dan gerust contact op met nigelschmitz@windex.nl, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Meer nieuws

Lees ook onze andere artikelen!