Skip Navigation LinksStart

469a93e6-0a98-4a83-b5f2-4136fc194965

Samen sterk voor meer balans!

Datum: 10 november 2020
Verenigingen zien steeds vaker dat hun leden tijdelijk gebruik willen maken van extra personeel of voor een kortere periode arbeidskrachten over hebben. Wat zou het mooi zijn als we deze werkgevers bij elkaar kunnen brengen om hun personeelstekorten en -overschotten samen op te lossen!
In samenwerking met Bouwend Nederland heeft Windex daarom de Uitleenservice ontwikkeld. Sinds kort kan elk lid van Bouwend Nederland via het ledenportaal 'Mijn Bouwend Nederland' een beroep doen op deze Uitleenservice. Leden kunnen in de vacaturebank naar geschikt personeel zoeken én zelf vacatures plaatsen. Het gebruik van deze dienst maakt onderdeel uit van het lidmaatschap en is voor Bouwend Nederland-leden zonder extra kosten te gebruiken.

De werking van het in- en uitleenportaal is eenvoudig: je zoekt bijvoorbeeld op functienaam of regio. Een vacature gevonden die interessant voor je is? Neem dan contact op met de andere partij. Samen maak je verdere afspraken over onder meer tarieven en looptijd, zonder tussenkomst van Bouwend Nederland of welke andere partij dan ook. Wil je een vacature aanbieden? Met de Uitleenservice heb je het zo voor elkaar. Simple as that!

Achter de schermen wordt door Windex al druk gewerkt aan een mooie uitbreiding op deze functionaliteit. De Uitleenservice zal binnen enkele maanden ook ingezet kunnen worden voor het in- en uitlenen van materialen.

Wil je meer weten over de Uitleenservice, neem dan contact op met nigelschmitz@windex.nl

 

Windex gaat verder, Windex verbindt.

Meer nieuws

Lees ook onze andere artikelen!