Skip Navigation LinksStart

979cd643-a54d-4d4e-bf5b-27858d1640ff

NetwerkApp voor leden

Datum: 09 april 2019
Je hebt als vereniging natuurlijk al een mooie responsive website die zowel op een groot scherm als op een mobiele telefoon duidelijk en overzichtelijk is. Toch wordt de website maar beperkt gebruikt door leden en is het bezoek aan het ledennet minimaal. De Netwerkapp opent nieuwe deuren!

VNO-NCW West is hét ondernemersnetwerk in de Randstad en heeft samen met haar leden dit fenomeen onderzocht. Wat zijn de wensen en waar liggen de drempels? Annemarie van Oorschot, communicatie​manager bij VNO-NCW West, heeft op basis hiervan vier onder​werpen benoemd die hun leden het meest belangrijk vinden:

  1. Leden die elkaar vinden en laagdrempelig met elkaar in contact komen.
  2. Het laatste nieuws van VNO-NCW West voor ondernemers zeer toegankelijk en afgestemd op de regio van het lid.
  3. Leden willen graag een duidelijk overzicht van de netwerk- en kennisbijeenkomsten die VNO-NCW West organiseert, snel meer informatie zien van een bijeenkomst, bekijken wie er nog meer komt en laagdrempelig aanmelden.
  4. Leden willen weten waar VNO-NCW West voor staat en welk standp​unt VNO-NCW West hierbij inneemt.
Met deze vier onderwerpen is VNO-NCW West samen met Windex aan de slag gegaan met als resultaat de 'VNO-NCW West NetwerkApp'. De app is een mobiele website welke onderdeel uitmaakt van de reguliere website van VNO-NCW West. Dit houdt in dat direct gebruik gemaakt wordt van alle bestaande content en koppelingen waaronder ledenlogin, bijeenkomsten en nieuws.

Toegang tot de app is simpel: eenmalig inloggen, wachtwoord onthouden en vervolgens de app in het beginscherm van je telefoon zetten. Daarna heb je altijd via één klik op de app-icon direct de vier belangrijkste functies tot je beschikking (afbeelding 1).


Ledenzoeker en communities
Met de NetwerkApp kunt je snel andere (community)leden vinden, contact opnemen via mail, LinkedIn, WhatsApp of direct bellen (afbeelding 2). In je eigen community kun je samen discussiëren over verschillende thema’s en documenten delen.

Agenda
De agenda geeft een helder overzicht van alle bijeenkomsten, waarop je makkelijk kunt doorklikken of voor kunt aanmelden (afbeelding 3). Je ziet snel voor welke bijeenkomsten je al bent aangemeld en per bijeenkomst krijg je uitgebreide informatie en kun je zien wie er nog meer komt.

Nieuws
De nieuwspagina geeft een duidelijke opsomming van berichten, startend met het nieuws uit je eigen regio (afbeelding 4). Met één klik ga je door naar het volledige artikel.

Lobby
Direct de belangrijkste standpunten bij de hand, waarbij je eigen regio als eerste aan bod komt (afbeelding 5). Een interessant standpunt gevonden? Lees dan meer op de detailpagina.

Meer weten? Neem contact op met  nigelschmitz@windex.nl


Meer nieuws

Lees ook onze andere artikelen!