Skip Navigation LinksActueel

Windex Bedrijfssoftware  >  Actueel  >  
​​​Nieuws​​
17 januari 2018

Ondernemende Accountmanager

Wat is jouw opdracht?
Goede communicatie is van levensbelang voor verenigingen! Met moderne software totaaloplossingen helpt Windex hen om op een efficiënte wijze invulling te geven aan de communicatie met hun leden.

Als Ondernemende Accountmanager is het jouw opdracht om Windex commercieel stevig op de kaart te zetten. Je bouwt de sales van scratch op en zorgt voor meer verkoop bij bestaande en nieuwe klanten!

Hoe ga je dat aanpakken?
Je gelooft dat innovatieve softwareoplossingen verenigingen écht helpen om hun communicatie met leden te stroomlijnen en te verbeteren. Zo kunnen zij hun leden meerwaarde bieden. Vanuit deze overtuiging ontwikkel je een inspirerende sales strategie. Je stelt concrete actieplannen op en voert deze uit.

Nu ligt de focus voor Windex op dienstverlening bij bestaande klanten (ca. 25). Hier ga jij verandering in brengen! Door een proactieve marktbenadering en denken in kansen. Enerzijds bouw je bestaande relaties uit en verleng je (af)lopende contracten. Anderzijds krijg je veel energie van het verkopen van de Windex software bij potentiële nieuwe klanten.

​Hoe? Door aan tafel een open gesprek aan te gaan. Je daagt je gesprekspartner uit om over hun informatie- en communicatieprocessen na te denken. Zo leg je de vinger op zere plekken waar je gesprekspartner zich niet eens bewust van is. Samen met je collega's (consultants en software engineers) vertaal je de 'pijn' van de klant naar praktische software totaaloplossingen.

Ook marketing is een van je aandachtspunten. Vanuit strategisch oogpunt bepaal je welke marketingtools (bijv. e-commerce) ingezet kunnen worden om de naamsbekendheid van Windex te vergroten en het klantenbestand uit te bouwen. Bij het realiseren van je plannen word je ondersteund door collega's.

​Windex is gevestigd in Sittard. De klanten vind je voornamelijk in Midden-Nederland, vanaf de Randstad tot Arnhem (gebied rond A12). Na een inwerktraject in Sittard om het bedrijf en de software te leren kennen, werk je van huis uit en ben je dagelijks op pad naar je klanten. Iedere vrijdag kom je terug op het 'thuishonk' voor vergaderingen en het versterken van de band met je collega's. Je rapporteert aan de Managing Director.

Bij alles wat je doet, houd je nauwlettend in de gaten of de werkwijzen en processen binnen Windex bijdragen aan de commerciële doelstellingen en de juiste service voor de klant. Het leveren van meerwaarde voor steeds meer verenigingen en hun leden is immers het ultieme doel waar Windex voor gaat!

Wat breng je daarvoor mee?
'Whatever it takes' mentaliteit: doet er alles aan om Windex en haar klanten verder te brengen!
 • ​Comme​rcieel, ondernemend: opent deuren die voor anderen gesloten blijven
 • Minimaal HBO opgeleid, schakelt snel, is probleemoplossend
 • Bekend m​et systemen en structuren van verenigingen en belangenorganisaties
 • Affiniteit met ICT, visie op marketing, Nederlands- en Engelstalig
 • Zelfstandige persoonlijkheid met scherp oog voor 'politieke' verhoudingen
 • Denkt mee op strategisch niveau en maakt vertaa​lslag naar de business
 • Woont centraal in Nederland, werkt fulltime en is mobiel
​Waar ga je dit doen?
Windex Bedrijfssoftware B.V. (Sittard) helpt verenigingen naar een hoger plan met moderne software en ruime ervaring. Windex biedt haar klanten een totaaloplossing voor administratie & communicatie en richt zich specifiek op koepelorganisaties als brancheve​renigingen, beroepsverenigingen en organisaties van werkgevers. Zowel kleinere verenigingen als grote, aansprekende zoals ANVR, Bouwend Nederland, Atriumgroep en Transport & Logistiek Nederland.

De Windex Communication Software is niet alleen toepasbaar bij verenigingen maar ook bij andere organisaties waar communicatie, verbinden en samenwerken het primaire proces vormen! 

De Windex oplossing bestaat uit: 
 • CRM: biedt relatiebehe​er voor verenigingen in de breedste zin van het woord
 • ERP: integreert alle voor een vereniging benodigde bedrijfsprocessen in een oogopslag
 • DMS: zorgt voor een professionele oplossing voor documentvraagstuk van verenigingen
 • CMS: geeft volledige ondersteuning in de bouw en beheer van websites voor verenigingen
Niet alle functionaliteiten zijn interessant voor iedere vereniging. De software wordt custommade ingericht zodat alleen functies beschikbaar zijn die daadwerkelijk gebruikt worden.

Windex Bedrijfssoftware B.V. is de opvolger van Windex Software B.V (opgericht in 1995) en heeft zich eind 2017 aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS).

TSS heeft in Euro​pa circa 40 autonome Business Units, die allen specialistische software oplossingen bieden en in een nichemarkt werken. TSS biedt haar Business Units financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices zodat iedere BU leading kan zijn binnen het eigen domein.

Onder de TSS vlag heeft Windex alle kans om met haar moderne software oplossingen verenigingen te helpen de meerwaarde voor hun leden te vergroten en een hoog niveau van efficiëntie te bereiken.
​ 
Wat krijg je ervoor terug?
 • Groeiende organisatie met een warme, hechte cultuur
 • TSS als financieel krachtige en vooruitstrevende moederorganisatie
 • Dynamische en zelfstandige functie. Jouw sales input maakt Windex compleet
 • Innovatief, motiverend en zéér klantgericht team (11 collega's) 
 • Opleidingsmogelijkheden; op termijn ruimte voor managementambities
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden, inclusief lease auto
Heb je interesse?
Reageer dan via www.velde.nl. Voor meer informatie over deze vacature (WIN181) neem je contact op met Velde,
​088 - 6070100. Vraag naar Vivanne Geurtz of Yolanda Marijnen.​​​

Alle artikelen:  nieuwsarchief